Crackers din roșii

 Hello,


INGREDIENTE 


 260g (2 căni) de făină 

 Salvie 

 Oregano 

 Pudră de usturoi 

 80 ml (1/4 cană) de apă 

 25g (1/4 cană) de parmezan 

 1 lingură de pastă de roșii 

 Sare 

 60ml (1/4 cană) de ulei de măsline extravirgin 


METODĂ 

 

1. Într-un castron adăugați făina, salvia, oregano, pudra de usturoi, apa, parmezanul, pasta de roșii, sarea și uleiul de măsline și amestecați. Când aluatul începe să se formeze, frământați-l cu mâinile pentru a obține un aluat compact. 

 2. Așezați hârtia pergament pe suprafața de lucru și puneți aluatul. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie pergament și întindeți aluatul acoperind întreaga suprafață a hârtiei. 

 3. Luați tăietorul de paste și tăiați aluatul pentru a obține o formă pătrată. Transferați-le pe tava de copt acoperită cu hârtie pergament. 

 4. Înțepați biscuiții cu furculița și tbăgați tava de copt la cuptor. Coaceți la 180 ° C / 360 ° F timp de 30 de minute. 

 5. Serviți biscuiții! Poftă bună!



Comments

Meteo

ENGLAND WEATHER

Instagram