Hello,
INGREDIENTE
260g (2 căni) de făină
Salvie
Oregano
Pudră de usturoi
80 ml (1/4 cană) de apă
25g (1/4 cană) de parmezan
1 lingură de pastă de roșii
Sare
60ml (1/4 cană) de ulei de măsline extravirgin
METODĂ
1. Într-un castron adăugați făina, salvia, oregano, pudra de usturoi, apa, parmezanul, pasta de roșii, sarea și uleiul de măsline și amestecați. Când aluatul începe să se formeze, frământați-l cu mâinile pentru a obține un aluat compact.
2. Așezați hârtia pergament pe suprafața de lucru și puneți aluatul. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie pergament și întindeți aluatul acoperind întreaga suprafață a hârtiei.
3. Luați tăietorul de paste și tăiați aluatul pentru a obține o formă pătrată. Transferați-le pe tava de copt acoperită cu hârtie pergament.
4. Înțepați biscuiții cu furculița și tbăgați tava de copt la cuptor. Coaceți la 180 ° C / 360 ° F timp de 30 de minute.
5. Serviți biscuiții! Poftă bună!
Comments
Post a Comment
Comment about this!